Dobro došli na forum BHFanaticosa!

Ovo je forum navijača svih sportskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i svih onih kojima je Bosna i Hercegovina u srcu.

Da bi na najbolji moguæći način vodili konstruktivnu diskusiju te ujedno redovno obavještavali sve registrovane članove i goste ovog našeg zajedničkog foruma prvenstveno o dogaðajima vezanim za sve naše sportske reprezentacije, STROGO Vas upozoravamo na pravila foruma koja se MORAJU poštovat’, kako bi izbjegli ”konflikte” do kojih je vrlo lahko doći, prvenstveno ne prateći pravilnik foruma te ujedno nekorektnost unošenja postova od strane osoba koje su se registrovale na forum radi samo njima poznatog razloga.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj tekst prije nego što se registrujete (ili odlučite da uzmete aktivno učešće).

 1. Strogo je zabranjeno koristit’ VELIKA SLOVA prilikom upisa novih tema ili davanja komentara.
 2. Strogo je zabranjeno vrijeðanje registrovanih članova foruma.
 3. Strogo je zabranjeno korištenje avatara iz Premijer lige BiH.
 4. Strogo je zabranjeno voðenje vulgarnih diskusija vezanih za Premijer ligu BiH.
 5. Strogo je zabranjeno voðenje religioznih diskusija.
 6. Strogo je zabranjeno voðenje političkih/nacionalnih diskusija.
 7. Strogo je zabranjeno vrijeðanje bh. reprezentativaca na bilo kakvoj osnovi.
 8. Strogo je zabranjeno reklamiranje na našem forumu
 9. Strogo je zabranjeno narušavanje autorskih prava, posredno ili neposredno…
 10. Strogo je zabranjeno iznošenje neprikladnih sadržaja, koji na ovaj ili onaj način mogu prouzrokovati nesuglasice meðu članovima-posjetiocima foruma.

Imajte u vidu i slijedeće:

 1. Administrator i moderatori su ti koji ureðuju forum. Ako imate pitanja/problema možete im se obratiti privatnom porukom.
 2. Danas internet može koristiti svaki balavac od 7 godina. Imajte to u vidu prije nego što se isfurate na nečiji komentar i počnete da mu spominjete familiju i daljnju rodbinu! BANANA vam ne gine.
 3. Ovdje ima svakakvih likova! I onih što su ovdje od prvog dana i onih što su tu od “juče”. Uvažite svačije mišljenje, a ako imate kontra argument, zavalite mu ga, nemojte bezveze pisati “nemaš ti pojma”, i “ko te je8e” jer tako ćete samo bespotrebno zaraditi vječni BAN ili Vam ga BANANU, na ovom forumu!!!
 4. Ovaj forum u prvu ruku služi da se dogovaramo o našem radu i da naša navijačka grupa bude što jača i organizovanija, pa tek onda da se za8ebavamo i da visimo ovdje, jer nam je dosadno!
 5. Ukoliko se desi da neko od članova BHF foruma napravi “kardinalne korake u igri” postavljajući pogrešne teme pod pogrešnim kategorijama, vrijeða ostale članove BHF foruma, postavljaju glupa pitanja, a na ista su već mogli dobiti odgovor jedno 14 puta ranije, slijedi upozorenje “žuti karton” od strane Administratora/Moderatora foruma, a ukoliko se isti scenarij ponovi slijedi, BANANA sa BHF foruma.
 6. Korištenje bhf, bhfanaticos i riječi koje asociraju na BHF u imenima registrovanih korisnika koji NISU članovi BHF-a NIJE dozvoljeno.
 7. Da bi dobili pristup kompletnom dijelu BHF foruma, potrebno je izvršiti uplatu članarine.

Pozdrav i ugodnu diskusiju, želi Vam BHF Webteam!